Leden přinese do pekařství PAUL nejen tradiční francouzské croissanty, ale i nové, lahodné příchutě, které rozšíří oblíbenou nabídku.
Pistáciový croissant, jenž se stal hitem podzimu, doplní dvě nové varianty – slaný karamel a praliné s čokoládou a oříšky. Tyto inovace zaručeně uspokojí i nejnáročnější gurmány a nabídnou nečekaný chuťový zážitek.
„Naše croissanty představují to nejlepší z francouzské tradice, ale rádi posouváme hranice. Nové příchutě jsou naším způsobem, jak přinášet radost a překvapení,“ vysvětlil Filip Kubernat, ředitel PAUL v České republice.
Nové možnosti na Václavském náměstí
Dalším milníkem je otevření nové pobočky na Václavském náměstí, plánované na polovinu ledna. Tento krok podtrhuje popularitu značky a její závazek přinášet francouzské delikatesy blíže k zákazníkům. „Jsme rádi, že můžeme otevřít další pobočku přímo v centru Prahy a rozšířit tak dostupnost našich výrobků,“ dodal Kubernat.
PAUL pokračuje ve své misi šířit autentickou francouzskou pekařskou kulturu a přinášet pražským zákazníkům kvalitní zážitky v podobě prvotřídního pečiva.